LOFDesign

LOFDesign is een 100% Nederlands merk voor exclusieve, en hoog niveau buiten lounge meubelen. Harold de Vries en ontwerper Bart Vos vonden het tijd worden voor een mooi en krachtig maar vooral duurzaam buiten lounge meubel merk met de naam “LOFDesign”, wat de afkorting is voor Luxury Outdoor Furniture Design.

LOFDesign is 100% handmade in Holland. en staat voor luxe en tijdloos design. Sterke en van hoge kwaliteit materialen. Gedetailleerd in afwerking. Innovatief in gebruik van nieuwe materialen, en zeer sterk in het leveren van maatwerk oplossingen in zowel maatvoering en in de zeer ruime keuze van kleuren en soort stoffen.

De style van LOFDesign is een mix van modern design met simpele strakke lijnen. we maken gebruik van de meest nieuwe en innovatieve stoffen en materialen en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends in het buitenleven en proberen deze te verwerken in onze lounge meubel ontwerpen.

 

Bij LOFDesign kunt u ook terecht voor uw maatwerk buiten kussens. Heeft u zelf een lounge bank of buiten meubel waar voor u nieuwe kussens nodig heeft. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

De kussens van LOFdesign zijn volledig recycelbaar en deels reeds gemaakt van gerecycelde materialen/grondstoffen. LOFdesign werkt volledig duurzaam en produceerd alle kussens in eigen Atelier in Nederland.

LOFdesign geeft dan ook 5 jaar garantie op alle door LOFdesign gemaakte kussens.

Wij leveren op aanvraag complete kussens ( hoezen incl. vulling)  Prijzen zijn op aanvraag en geheel vrijblijvend. Wenst u een prijs opgave neem dan contact met ons op.

 

Kijk ook eens op www.lofdesign.nl